Головна  →  Новини  →  16 січня 2023

Незабаром у Києві відбудеться фестиваль національних культур

Незабаром у Києві відбудеться фестиваль національних культур

21-го січня 2023-го року на головній сцені маркет-моллу "Даринок" відбудеться фестиваль національних культур "Ми різні, але ми єдині у боротьбі з ворогом".

У програмі фестиваою:

- Виставки мистецтва різних національностей

- Карнавальна хода у національних костюмах

- Майстер-класи із рукоділля, національних танців, спорту, цирку

- Дитяча анімація, аквагрим, солодка вата

- Концерт творчості народів світу

- пісні, танці, спорт, цирк

- Вікторини та конкурси із призами

Всі активності для всіх безкоштовні за умови донату на ЗСУ. Робиш донат - приймаєш участь у святі і виграєш суперпризи. 

На фестивалі будуть представлені культури таких країн: Німеччина, Азербайджан, Іспанія, Греція, Турція, Індія, Ірландія, Грузія, Ізраїль, Фінляндія, Польща, США (Гаваї), Карелія, Кримські татари, Афганістан, Словакія, Румунія, Швейцарія, Франція, Італія. А також будуть приймати участь арабська, африканська та циганська громади України.

Для дорослих та дітей працюватиме безкоштовно зона майстер-класів. Всіх, хто вбереться цу вишиванку, або в національний костюм буде заохочено подарунком. 

Фестиваль об'єднає різні національності, що проживають в Україні, щоб показати, що Україна велика багатонаціональна країна, в якій немає расизму, шовінізму та переслідуванню за національною ознакою.

Адже багато іноземців воює за Україну на передовій, займаються благодійністю, працюють у тилу та на культурному фронті. Національності України йдуть у боротьбі із ворогом єдиним фронтом.

Організатори дійства:

Департамент культури Київської Міської Державної Адміністрації, "Даринок", Деснянська районна Державна у місті Києві, адміністрація Азербайджанського культурного центру імені Мусліма Магомаєва, Департамент культури Київської Міської Державної Адміністрації.

Більше деталей на сторінці заходу: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089308505836

Перейти до спискуВерсiя для друку