Головна  →  Новини  →  20 грудня 2021

300 дітей із київських інтернатів отримали подарунки до Дня святого Миколая

300 дітей із київських інтернатів отримали подарунки до Дня святого Миколая

У межах проєкту «Як ішов Миколай» парк імені Тараса Шевченка відвідали 100 дітей із Дарницького та Святошинського будинків-інтернатів. На дітей чекала святкова програма, різдвяні забави та подарунки. Окрім того, ще 200 подарунків було передано для інших вихованців цих будинків. Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

«Парк Шевченко як новорічна локація створена, перш за все, для дітей. Їм тут має бути цікаво та святково. І особливо тим, хто потребує нашої уваги та любові найбільше – діти із малозабезпечених сімей та інтернатів. Тож до Дня святого Миколая ми зробили все можливе, аби в них сталося справжнє свято», – зазначила директорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова.

Уже минулого тижня парк імені Тараса Шевченка перетворився на велику зимову країну з новорічною ялинкою, резиденцією святого Миколая, сценою та фотозоною, фудкортом, алеями Добра та Кохання, а також територією «миколайчиків». Кожного дня зі сцени лунають новорічні мотиви, які створюють святковий настрій для відвідувачів парку.

Упродовж дня аніматори в казкових образах проводять колективні танці на сцені і не дають замерзнути відвідувачам.

Увечері на ялинці засвічуються яскраві вогні, а діджей створює оригінальні мікси світових хітів, під які не можна встояти ні хвилини.

Перейти до спискуВерсiя для друку