Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2020

Семінар-практикум заслуженого працівника культури України, директора КДМШ 14 ім. Д. Кабалевського, викладача-методиста Троценка Валерія Миколайовича за темою "Проблеми розвитку готово-виборного баяна в дитячій мистецькій школі. Інструментарій. Виховання і розвиток емоційної культури та музично-образного мислення учнів"

Напочатку жовтня у приміщенні Київської дитячої музичної школи № 14 ім. Д. Кабалевського, у творчій атмосфері відбувся семінар-практикум заслуженого працівника культури України, директора КДМШ 14 ім. Д. Кабалевського, викладача-методиста Троценка Валерія Миколайовича.

Захід було присвячено проблемам розвитку готово-виборного баяна у сучасній дитячій мистецькій школі.

Особливу увагу було присвячено питанням збереження та оновлення інструментарію який використовується учнями школи під час навчання, адже юні музиканти починають навчатися з 5-6 річного віку. Для таких учнів існують інструменти розміру 2/4.

Також лектор звернув особливу уагу на виховання та розвиток емоційної культури учня, а також музично-образного мислення юного музиканта.


Валерій миколайович ознайомив слухачів із різнобарв'ям жанрів, музичних творів, цікавими відомостями про музичний інструмент баян та композиторів. Вдало підібран іілюстрації до кожної п'єси допомагали учням та всім прсутнім краще відчути емоційний зміст та настрій музичного твору.


Дякуємо Валерію Миколайовичу за чудовий захід, теплу атмосферу та корисну інформацію, яка буде доречна в роботі кожному викладачу.

Перейти до спискуВерсiя для друку