Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2020

"Музична вітальня В.Пухальського". Зустріч І

"Музична вітальня В.Пухальського". Зустріч І

Унікальне інтерв'ю з Ніною Мітрофанівною Найдич стало метою першої зустрічі у форматі онлайн "Музичної вітальні В.Пухальського" - методично-освітнього проекту директора КДМШ #33 ім.В.В.Пухальського Любові Михайлівни Данченко.


Ніна Митрофанівна присвятила бесіду формуванню основних засад піанізму в учня на початковому етапі навчання, проблемі селфдетермінізму у вихованні вольових якостей виконавця, про користь та застереження щодо підготовки та участі учнів у конкурсах а також про творчість викладача та індивідуальну підготовку перед початком заняття з учнем-піаністом.


Педагог закцентувала увагу онлайнаудиторії піаністів на необхідності професійного музикування та зацікавленності у систематичному слуханні викладачем найкращих інтерпретацій музичних творів.

Саме така мистецька наповненність є умовою для викладача щоби надалі передавати учню професійні навички та формувати його індивідуальність.
Підтвердженням цього став перегляд виступу учня Н.М. Найдич - талановитого та добрезнаного українського піаніста Дмитра Чоні.

Перейти до спискуВерсiя для друку