Головна  →  Новини  →  26 грудня 2019

Порядок організації та проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру в місті Києві.

Порядок організації та проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру в місті Києві.

      На пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили порядок  організації та проведення недержавних масових громадських заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру у місті Києві.

      Відповідно до рішення, заявку на проведення масового заходу необхідно подавати не пізніше ніж за 15 робочих днів до запланованої дати. Якщо для організації заходу потрібне перекриття доріг та зміна руху громадського транспорту, наприклад, для проведення спортивних подій, - то заявку необхідно подати за 45 робочих днів. Вона має містити дані про організатора та сам захід (форма, мета, місце проведення або маршрут, дата та час початку і закінчення). Також обов’язково вказувати організаційні питання забезпечення події.

      Забороняється проведення масових заходів розважального характеру на Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Трьохсвятительській в межах Стіни пам’яті загиблих Героїв. А організацію подій біля культових споруд додатково необхідно узгоджувати з представниками релігійних організацій на балансі яких вони перебувають.

      Також у столиці забороняється проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії на сході України.

      Рішення підтримали 78 депутатів.

https://kmr.ligazakon.net/document/mr191442$2019_12_19

https://kmr.gov.ua/sites/default/files/470-8043.pdf

 

Файл документа: заявка обовязки організатора.docx

Перейти до спискуВерсiя для друку