Головна  →  Оголошення  →  4 грудня 2019

Конкурс на заміщення посади директора комунального закладу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів»

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів»

Місцезнаходження комунального закладу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів»: бульв. Т.Г.Шевченка, 3, м. Київ, 301004.

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів» 

Вимоги до претендента: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу фахову (мистецьку) освіту не нижче ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше трьох років, володіють державною мовою, мають досвід організації та проведення інноваційних освітньо-методичних проектів, досвід розробки нових освітніх програм, у тому числі інклюзивних, та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки.

Документи для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують необхідний стаж роботи, мотиваційний лист довільної форми та стратегію (перспективний план) розвитку комунального закладу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів на п'ять років.

Строк та місце приймання документів для участі в конкурсі: документи приймаються з 04 грудня 2019 року по 03 січня 2020 року за адресою: м. Київ, бульв. Т.Г.Шевченка, 3 (відділ управління персоналом, каб. 329,330).

Телефон для довідок, електронна пошта: 279-52-82, 279-72-51, [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку