Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2019

5-6 жовтня відбудеться "Тбілісоба на Андріївському узвозі " у Києві

»

У Києві 5-6 жовтня Фестиваль українсько-грузинської дружби «Тбілісоба на Андріївському»  за підтримки Посольства Грузії в Україні вже восьмий рік поспіль  запрошує відсвяткувати свято грузинської столиці в серці столиці України.

Програма фестивалю включає три виставки: графіка та фото Тамаза та Нануки Аваліані,  проект дитячої культурної дипломатії та вуличну фото виставку робіт Олександра Вінницького. 

В літературній програмі -  зустріч  з авторкою книги  «Грузинський роман» Хеленою Томасон, презентація книги «Зимове море» Георгія Нахуцрішвілі.

Дводенна концертна програма поєднує музику та танці обох народів, глядачі побачать виступи ансамблів «Іберіелі» та «Іберія»,  почують музичні сюрпризи від капели Ревуцького та Київського академічного муніципального духового оркестру, театру українського фольклору «Берегиня».  Відкриють концертну програму 5 жовтня спеціальні гості з Грузії – ансамбль «Fires of Georgia», хедлайнерами фестивалю є музичний колектив  «Тіфліс» (Тбілісі), гурти DUDU  band та ЯРРА з Києва.

Організатори також обіцяють школу грузинських танців для всіх бажаючих, конкурси та розіграші призів, майстер-класи з грузинської каліграфії та артистичний флеш-моб. Цього року, як і завжди  на відвідувачів фестивалю чекають виставка грузинських вин та квартал грузинської кухні.

 

Головні локації фестивалю на Андріївському узвозі: Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе, будинок №15 – «замок Річарда Левове серце»,  бутік-готель «Воздвиженський», художня галерея ДІАЗ «Стародавній Київ» (№ 5/31). Головна сцена фестивалю розташована навпроти театру «Колесо».

Фестиваль триватиме з 5.10 по 6.10, програма  на сцені розпочинається о 12:00 та триває до 19:00

Вхід вільний`

Більш детальна інформація на Facebook сторінці організаторів події: https://www.facebook.com/tbilisoba.kiev/

 

Перейти до спискуВерсiя для друку