Головна  →  Новини  →  29 грудня 2018

5 та 6 січня о 12:00 у Театрі на Подолі за підтримки Польського інституту у Києві відбудеться прем’єра вистави-казки для дітей та дорослих - «Пан Лампа».

5 та 6 січня о 12:00 у Театрі на Подолі за підтримки Польського інституту у Києві відбудеться прем’єра вистави-казки для дітей та дорослих - «Пан Лампа».

      Ця казка, побудована з 10 коротких новелах. Разом із дідусем та його турботливою онучкою ми зустрінемо дивакуватих персонажів:  Бабцю Драпцю, яка ходить «догори дригом», сестер Кусюк, Пані Страшинську, яка більше за все на світі любить лякати дітей та ін. До глядачів вистави завітає сама Пані Сонце і бозна-хто ще… Химерні друзі будуть співати, бешкетувати та вирішувати найскладніші життєві питання. Щоб у фіналі зрозуміти просту істину: коли ділишся своїм внутрішнім світлом – його лиш більшає.

      Разом з акторами ми потрапимо у чудернацький світ дитячих фантазій, страхів, викликів та перемог. Але ми не загубимось на шляху, адже з нами завжди буде Пан Лампа. І хоч це звичайнісінький дідусь, та голова його світиться, наче справжня лампа.

      Режисер-постановник вистави: Дмитро Захоженко. У ролях: Олександр Клаунінг, Олександр Данильченко, Костянтин Темляк, Юлія Шевченко, Світлана Телеглова, Кирило Карпук, Катерина Вайвала.

      Прем'єра: 5 та 6 січня о 12:00 у Театрі на Подолі на новій сцені, на якій, розташовані глядацькі місця, а не в залі, як зазвичай, бо глядачі залучені до гри. Глядачі зберуться у залі Ігоря Славинського (Адріївський узвіз, 20 Б), – звідти почнеться цей квест.                           

      Більш детальна інформація: https://www.facebook.com/events/289035868625342/,http://www.theatreonpodol.com/ukr/plays/pan_lampa.

      Фото:https://www.facebook.com/pg/TeatrnaPodoli/photos/?tab=album&album_id= 1954715151302758.

      З приводу акредитації для ЗМІ: https://www.facebook.com/TeatrnaPodoli/
або на пошту [email protected].

Файл документа: untitled.png

Перейти до спискуВерсiя для друку