Головна  →  Новини  →  26 грудня 2018

Презентація оновленого простору бібліотеки для дітей на Подолі

Київська міська державна адміністрація

Департамент культури КМДА

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація

презентують

оновлений простір бібліотеки для дітей на Подолі 

27 грудня 2018 року о 17:00 

Бібліотека для дітей ЦБС Подільського району м. Києва

(вул. Межигірська, 25) 

        27 грудня 2018 року відкриває свої двері оновлений бібліотечний простір, в якому основне завдання бібліотеки – популяризація читання, не змінюється. Змінюється сам простір, який за рівнем комфорту та функціоналу тепер відповідає потребам сучасної людини.

        Окрім головної цінності – книг, тут можна знайти затишок для роботи        в тихому місці, користуватися комп’ютерами, інтернетом та зоною організації харчування, освоювати роботу 3D-моделювання, відвідувати лекції й регулярні додаткові заняття для дітей і підлітків.

        Сьогодні програма позашкільної освіти для дітей функціонує за такими напрямами: астрономія, комп’ютерне кодування, анатомія, настільні ігри, колективне читання дитячої літератури та розвиток дрібної моторики за допомогою занять з ліплення. Надалі будуть доступними також заняття з англійської мови у форматі «Speaking club».

        Дитяча бібліотека на Подолі – це безбар’єрний простір, зручний не тільки для пересічних відвідувачів, але й для людей з особливими потребами та людей похилого віку.

        Функціонує також система Magic, спеціальне обладнання екранного збільшення для людей з вадами зору.

        Усі нові сервіси бібліотеки є безкоштовними.

       

        Проект оновлення реалізовано завдяки підтримці Департаменту культури КМДА, Подільської РДА, ГО «Бібліотека майбутнього» та організації «Лакібукс».

 

Контактна особа – Людмила Бабіна, тел.: 050 660 29 61.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку