Головна  →  Новини  →  30 листопада 2018

2 грудня о 12:00 у Театрі на Подолі показ вистави «Каїн XVIII».

2 грудня о 12:00 у Театрі на Подолі показ вистави «Каїн XVIII».

2 грудня о 12:00 у Театрі на Подолі відбудеться показ вистави-казки для дітей та їхніх батьків «Каїн XVIII» за мотивами твору Євгенія Шварца.

Сюжет вистави: в одному царстві, певній молодій державі новини розносяться дуже швидко і не стільки завдяки шпигунам і пронирам, а скоріш завдяки Інтернету. Історія про юну і прекрасну принцесу, закоханого, але бідного актора, старого, але багатого короля, які живуть в еру нанотехнологій і не бояться нічого, окрім витоку інформації та атомного комара.

 «Звичайно це казка про боротьбу добра і зла. Тут зло доволі конкретне, не абстрактне. Є дві сюжетні лінії. Перша – тема кохання: король-тиран поцупив принцесу із сусіднього королівства. Саме за неї бореться Ян, мандрівний музикант, закоханий у принцесу, а вона в нього. І він хоче запобігти цьому одруженню. Друга – історія з ядерним комаром.  На жаль, тема актуальна і досі, бо тирани були і є, які вирішують, що вони можуть завоювати світ, нав'язати свою культуру та світогляд за допомогою сили. Ці лінії переплітаються між собою, а вкінці вузол розплітається», – зазначає режисер.

Режисер-постановник вистави: В. Кудлінський. У виставі грають молоді актори студенти театру імені Карпенко-Карого та актори Театру на Подолі. 

Фотоматеріали:https://www.facebook.com/pg/TeatrnaPodoli/photos/?tab=album&album_id=1900608763380064

З приводу акредитації звертатись: https://www.facebook.com/TeatrnaPodoli/
або на пошту [email protected]

Більш детальна інформація на сайті театру: www.theatreonpodol.com/ukr/plays/Kain18

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку