Головна  →  Оголошення  →  29 листопада 2018

Конкурс на зайняття вакантних посад державної служби (категорій «Б» та «В»)

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби (категорій «Б» та «В»).

Вимоги до кандидатів розміщені в умовах проведення конкурсу              

Документи приймаються з 29 листопада по 17 грудня 2018 року,

за адресою: 01004, м.Київ,  бульвар Т.Шевченка, 3, каб. 330

Довідки за телефоном: 279-72-51, 279-52-82.

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказ Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

від  29.11.2018   №  573-к

 

           

УМОВИ

 

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби (категорія Б) – начальник відділу з питань релігій управління у справах національностей та релігій  Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

  1. Реалізує заходи щодо запобігання проявам розпалювання ворожнечі на релігійному ґрунті та недопущення порушення чинного законодавства про свободу совісті та релігійні організації.
  2. Здійснює моніторинг релігійної мережі міста та моніторинг діяльності представників закордонних релігійних організацій.
  3. Готує проекти відповідей на контрольні доручення, листи, звернення заявників.
  4. Надає підрозділам районних у м. Києві державних адміністрацій, релігійним організаціям та окремим громадянам організаційно-методичну та консультативну допомогу з питань застосування законодавства про свободу совісті та релігійні організації, а також з питань, що належать до компетенції відділу.
  5. Готує відповідні аналітичні довідки.
  6. Готує щомісячні та річні звіти за основними напрямками роботи відділу.
  7. Узагальнює пропозиції щодо проектів нормативно-правових актів, місцевих цільових програм та перспективних планів роботи відділу щодо реалізації державної політики у сфері державно-церковних відносин.
  8. Контролює у межах своєї компетенції додержання законодавства про свободу совісті та релігійні організації.
  9. Здійснює попередній розгляд поданих на реєстрацію в установленому законодавством порядку статутів (положень) релігійних громад, а також змін і доповнень до них, перевіряє їхню відповідність чинному законодавству і подає висновки виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації).
  10. Подає виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) пропозиції щодо реєстрації статутів (положень) релігійних організацій, змін та доповнень до них.
  11. Порушує у встановленому порядку питання про притягнення до відповідальності осіб, винних у порушенні законодавства про свободу совісті та релігійні організації.
  12. Надає консультативну допомогу релігійним організаціям у застосуванні ними законодавства України про свободу совісті та релігійні організації.
  13. Сприяє підготовці та проведенню загальноміських заходів по відзначенню народних та релігійних свят.
  14. Розробляє поточні та бере участь в розробці перспективних планів роботи відділу щодо питань, віднесених до компетенції відділу.
  15. Організовує, регулює і контролює своєчасний та якісний розгляд працівниками відділу звернень громадян, державних та недержавних підприємств, установ та організацій місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6000 грн., надбавки, доплати та премії, передбачені Законом України «Про державну службу»

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Відповідно до частини першої статті 34 Закону України «Про державну службу» безстроково.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (заява пишеться власноруч);

4) письмова заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої на офіційному веб-сайті НАЗК);

8) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

 Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації, наукові публікації та інші)

Документи приймаються до 18-00до17 грудня  2018 року м. Київ, бульв. Т.Г. Шевченка, 3, каб. 330

Дата, час і місце проведення конкурсу

м. Київ, бульв. Т. Г. Шевченка, 3, 21 грудня 2018 року                     0 10.00 годині

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Богданова Н.А.

тел. (044) 279-72-51

[email protected]

 

Вимоги до професійної компетентності

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта 

вища: магістр, спеціаліст  гуманітарного спрямування (релігієзнавство, філософія, історія, філологія, державне управління)

2

Досвід роботи

досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Професійна компетентність

Вимога

Компоненти вимоги

1

Ділові якості

- самоконтроль; 

- діалогове спілкування;

- бачення загальної картини; 

- чітке бачення результату; 
- здатність визначити напрям розвитку

- здатність розуміти та працювати з текстовою інформацією;

- здатність ефективно взаємодіяти - дослухатися,

2

Уміння працювати з комп’ютером

 

Досвідчений користувач Microsoft Office (Word, Excel Power Point) навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, знання сучасних технологій з електронного урядування, вільне користування інформаційно-телекомунікаційними технологіями

3

Особисті якості

- відповідальність;

- рішучість;

- ініціативність;

- іноваційність;

- повага до інших

Професійна знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1)    Конституція України,

2)    Закон України «Про державну службу»,

3)    Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

Закон України «Про очищення влади» «Про місцеве самоврядування», Закон України «Про свободу совісті та релігійні організації», Закон України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», Укази та Розпорядження Президента України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, рішення Київської міської ради, розпорядження Київської міської державної адміністрації, регламент роботи Київської міської державної адміністрації, інші нормативно-правові акти

     

 

 

 

УМОВИ

 

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби (категорія «В») – головний спеціаліст відділу мистецтв та культурно-освітніх закладів управління культури та мистецтв Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Забезпечує контроль щодо організації мистецьких заходів: державних свят, концертних програм, фестивалів, міських конкурсів-оглядів тощо.

2. Здійснює контроль за своєчасним наданням відповідних інформацій та зведених планів культурно-мистецьких заходів закладів культури та районів міста, організацією і забезпеченням проведення міських оглядів-конкурсів народної творчості.

3. У межах наданої компетенції забезпечує підготовку наказів, співпрацює з управліннями (відділами) культури, туризму та охорони культурної спадщини районних в місті Києві державних адміністрацій, Київським міським центром народної творчості та культурологічних досліджень.

4. Розглядає листи та заяви громадян, установ, організацій, громадських об'єднань, підприємств, юридичних осіб з питань організації та проведення культурно-мистецьких заходів, організації дозвілля киян, відродженню, збереженню та розвитку кращих традицій і обрядів українського народу, популяризації народної творчості серед населення, підтримки аматорського мистецтва, збереження мережі закладів клубного типу, готує проекти відповідних рішень по їх виконанню.

5. Забезпечує підготовку матеріалів та інформацій, відповідей на вхідну кореспонденцію у встановлені терміни.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4800 грн., надбавки, доплати та премії, передбачені Законом України «Про державну службу».

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Відповідно до частини першої статті 34 Закону України «Про державну службу» безстроково.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (заява пишеться власноруч);

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка;

6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої на офіційному веб-сайті НАЗК);

7) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації, наукові публікації та інші.

Документи приймаються до 18.00 17 грудня 2018 року

м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3, каб.330

Місце, час та дата  проведення конкурсу

м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3; 21 грудня 2018 року, 11.00 .

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Богданова Н.А.

тел. (044) 279-72-51, [email protected]

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта 

мати вищу освіту ступеня молодшого бакалавра або бакалавра (культурно-мистецького напрямку)

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Ділові якості

- самоконтроль; 

- діалогове спілкування;

- бачення загальної картини; 
- чітке бачення результату; 
- здатність визначити напрям розвитку

- здатність розуміти та працювати з текстовою інформацією;

- здатність ефективно взаємодіяти - дослухатися,

2

Уміння працювати з комп’ютером

 

Досвідчений користувач Microsoft Office (Word, Excel Power Point) навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, знання сучасних технологій з електронного урядування, вільне користування інформаційно-телекомунікаційними технологіями

3

Особисті якості

- відповідальність;

- рішучість;

- ініціативність;

- інноваційність;

- повага до інших

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1)    Конституція України,

2)                Закон України «Про державну службу»,

3)                Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Закон України «Про очищення влади» «Про місцеве самоврядування», «Про культуру» Укази та Розпорядження Президента України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, рішення Київської міської ради, розпорядження Київської міської державної адміністрації, регламент роботи Київської міської державної адміністрації, інші нормативно-правові акти

Перейти до спискуВерсiя для друку