Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

Презентація бібліотечного проекту «Творчий інкубатор»

Київська міська державна адміністрація

Департамент культури КМДА

Міська спеціалізована молодіжна бібліотека

«Молода гвардія» 

презентують

бібліотечний проект «Творчий інкубатор» 

в оновленому після капітального ремонту відділі мистецтв 

28 лютого 2018 року о 17.00 

(Повітрофлотський проспект, 10) 

28 лютого 2018 року відбудеться офіційне відкриття оновленого бібліотечного простору відділу мистецтв МСМБ «Молода гвардія» та започаткованого на його базі проекту «Творчий інкубатор».

Ця подія відбувається завдяки підтримці Київської міської влади, зокрема Департаменту культури. У 2017 році за рахунок коштів міського бюджету          (було виділено 500,0 тис. грн.) відділ мистецтв бібліотеки зазнав перепланування в ході капітального ремонту, після чого збільшилася корисна площа та відкрито нові зони для обслуговування користувачів.

            В оновленому відділі мистецтв розпочато реалізацію проекту «Творчий інкубатор», який спрямований на розвиток креативності та творчої активності громади Києва, практичних компетенцій молоді на основі сучасних інформаційних технологій, освітніх програм та розвиваючих ігрових форм взаємодії. Адже в арсеналі «Творчого інкубатору» є нове обладнання, інтернет, унікальні бібліотечні ресурси та нові послуги, яких потребує сучасний  молодий користувач. Цей проект, безперечно, стане важливою подією в культурному житті нашого міста.

Новий простір відділу мистецтв, який можна назвати МЕДІАТЕКОЮ, стане місцем майстер – класів, творчих зустрічей, ІТ – консультацій, сервісних послуг, коворкінгу та дозвілля молоді. Завдяки маркетингу, залученню до співпраці креативних партнерів очікується зростання відвідуваності відділу бібліотеки (до 20 тис. відвідувань на рік). Відділ стане місцем для реалізації творчих молодіжних проектів, буде розвиватися і надалі, доповнюватися новим обладнанням, ідеями та технологіями, інформаційними базами.

На гостей заходу чекає екскурсія бібліотекою, презентація проекту «Творчий інкубатор», спілкування тощо.

Контактна особа – Галина Конашко, тел.: 288 11 74, 067 498 24 49;

[email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку