Головна  →  Оголошення  →  15 грудня 2017

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) започаткував проведення у місті Києві на конкурсних засадах перших персональних виставок творів київських художників та майстрів народного мистецтва на території Київської міської галереї мистецтв «Лавра».

      З метою утворення комісії з відбору творів Департамент культури приймає пропозиції стосовно представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

      У разі надходження більше двох пропозицій, Департамент культури шляхом жеребкування обирає до складу комісії тільки дві кандидатури.

      З функціями комісії можна ознайомитись на сайті Департаменту культури: http://dk.kievcity.gov.ua, у розділі «Діяльність», вкладка  «Виставки» – НАКАЗ Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20 листопада 2017 року № 210, зареєстрований в Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві 12 грудня 2017 року за № 252/1844 «Про затвердження Порядку відбору творів київських художників та майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок».

      Пропозиції від громадських організацій приймаються у друкованому вигляді до 10 січня 2018 року за адресою: 01004,  м. Київ, бульв. Т.Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, кабінет № 317, контактні телефони: (044) 279-71-26, 279-67-58. 

Перейти до спискуВерсiя для друку