Головна  →  Новини  →  17 травня 2016

Концерт муніципальних колективів з нагоди Дня Європи в місті Києві.

      Вперше в приміщенні терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль» 20 травня 2016 року о 17.00 у виконанні кращих муніципальних колективів прозвучать шедеври світової класики – «Ода до радості» Л.Бетховена, «Королівський феєрверк» Г.Генделя, народні пісні європейських країн, українська музика. А завершальним акордом стане виконання «Алілуя» Г.Генделя та «Молитви за Україну» М.Лисенка.

      Цей новий мистецький проект з нагоди Дня Європи в місті Києві підготовлено Департаментом культури Київської міської державної адміністрації за підтримки Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

      Мета заходу – представити місто Київ, як культурну європейську столицю, та показати, що рівень виконавської майстерності митців Києва відповідає стандартам кращих світових колективів, а мистецтво об’єднує нас з європейськими країнами.

      У концерті візьмуть участь провідні творчі колективи нашого міста – Київський академічний муніципальний духовий оркестр, Ансамбль солістів «Благовість», які створять в терміналі неповторну атмосферу.

Перейти до спискуВерсiя для друку