КМДА Київська міська державна адміністрація


23 липня 2020

8 серпня Київський академічний театр ляльок відкриє 94-ий сезон: вистави демонструватимуть на новій літній сцені

8 серпня Київський академічний театр ляльок вперше після оголошення карантину запросить глядачів на перегляд вистав.

У новому сезоні змінять локацію: вистави демонструватимуть на новій літній сцені на свіжому повітрі на 50 місць. Для дітей обрано зручний час показу – субота і неділя об 11:00, коли сонце ховається за вежами замку і глядачам на вулиці комфортно.

8 серпня о 21:00 відбудеться ексклюзивний показ вечірньої вистави «Любов дона Перлімпліна» і джем-сешн «Палка Іспанія» (глядачів запрошують уже о 20:00 зі своїми музичними інструментами – пограти та обговорити виставу). 15 серпня – прем’єра «санітарної» вистави «Зубата втрата».

Також театр підготував демонстрації «вистав на воді» – улюблені спектаклі на борту суден пароплавної компанії «Гідропарк». Вистави для дорослих «Кайдашева сім’я» та «Оскар» гратимуться у звичайному режимі (велика та мала зала відповідно), але з обмеженою кількістю глядачів.  

Усі співробітники театру працюють у засобах індивідуального захисту (маски та рукавички), при вході глядачі проходитимуть температурний скринінг, між сидіннями передбачена дистанція.  

«Нам пише і телефонує велика кількість глядачів із проханням «дайте виставу» для дітей та дорослих. Тож ми відкриваємося у «літньому» форматі, комфортно. Це, скоріше, театральна релакс зона з дотриманням заходів безпеки. Ми не ризикуємо, а безпечно експериментуємо з простором та форматом показу спектаклів», – сказав режисер театру Ігор Федірко.

Ознайомитися з афішою на серпень можна за посиланням: http://akadempuppet.kiev.ua/afisha.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.