КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2019

Столичні кінотеатри запрошують на перегляд військових патріотичних фільмів.

Столичні кінотеатри запрошують на перегляд військових патріотичних фільмів.

До кінця року в кінотеатрах мережі КП «Київкінофільм» за попереднім груповим замовленням глядачів демонструватимуть фільми «Позивний Зеніт» та «Воїни духу». Стрічки розповідають про наших військових та історію сучасної війни. 

2 вересня КП «Київкінофільм» та правовласники фільмів уклали договори про демонстрацію шести національних стрічок у кінотеатрах Києва містянам та гостям столиці. Це здійснено в рамках проведення заходів військово-патріотичного виховання молоді та збереження пам'яті про подвиги військовослужбовців ЗС України. 

На думку авторів стрічок, фільми надихають та схиляють молодь, юнацтво і дітей до фізичного розвитку, свідомого ставлення до подій в країні, духовного зростання та культивують сімейні цінності і дружбу. Автори та режисери – Тетяна Кулаковська і Анна Мартиненко – нагороджені відзнаками за особистий внесок у справі обороноздатності країни, військово-патріотичного виховання молоді, а також внесок у розвиток вітчизняного документального кіно патріотично-просвітницьку роботу. 

Насамперед кінопокази розраховані на учнів і студентів навчальних закладів

воїни

Файл документа: banner_UK.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.