Головна  →  Новини  →  5 грудня 2013

Інформація по кіномистецтву міста Києва

         У 2013 році в галузі культури в напрямку «Кіномистецтво» були проведені наступні кіномистецькі  заходи: Всеукраїнський телевізійний фестиваль фільмів, телевізійних і радіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча» - (травень- червень 2013 року),  43-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» (жовтень 2013 року).

         Департаментом культури спільно з Департаментом освіти  у вересні - жовтні 2013 року на базі Київського університету імені Бориса Грінченка та  ТОВ Культурний центр «Кінотеатр  «Київ»  були проведені осінні вчительські конференції під гаслом «Освіта і мистецтво разом», де  започаткована новітня технологія навчального процесу «Кіношкола».

         Крім того, у ТОВ Культурний центр «Кінотеатр «Київ» та ТОВ «Кіноман» кінотеатр «Жовтень» протягом 2013 року відбулися фестивалі італійського, бразильського, американського, французького,  корейського та австрійського кіно.

         У жовтні 2013 року ТОВ «Кіноман» відзначило свій 10-річний ювілей на який були запрошені представники громадськості, ЗМІ, почесні громадяни міста Києва, творча спільнота, представники влади.

         Рішенням XI сесії VI скликання Київської міської ради від 22.05. 2013 № 336/9393 з метою ефективного використання комунального майна територіальної громади міста Києва було затверджено порядок  реорганізації кінотеатрів комунальної власності територіальної громади міста Києва.

         Реорганізація комунальних  кінозакладів м. Києва на теперішній час – триває.

Перейти до спискуВерсiя для друку