Головна  →  Новини  →  15 червня 2017

Мережа столичних комунальних кінотеатрів «Київкінофільм» оголошує про початок реалізації програми «Мій сучасний культурний центр».

Мережа столичних комунальних кінотеатрів «Київкінофільм» оголошує про початок реалізації програми «Мій сучасний культурний центр».

      Дирекція комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київкінофільм» запрошує всіх небайдужих долучитися до відновлення комунальних кінотеатрів столиці.

      У Києві стартувала програма «Мій сучасний культурний центр», що має на меті трансформацію муніципальних кінотеатрів в сучасні культурні центри, які будуть враховувати запити нашого суспільства та об’єднувати в собі кіно, концерти, театри, мистецтво, інсталяції, віртуальні майданчики, навчальні та освітні тематичні проекти, виставки, фестивалі, майстер-класи та багато іншого.

      Дорогі друзі! Місту дуже важлива ваша думка та необхідна ваша активна допомога. Лише спільними зусиллями можливо буде відновити кінозаклади столиці. Ми впевнені, що Київська міська влада спільно з  громадськістю стануть дієвими інструментами у відновленні кінотеатрів шляхом збереження за ними функцій кінозакладів, а також створення на їх базі нових форматів діяльності.

      Кожен охочий може долучитися до цього процесу. Для участі у програмі «Мій сучасний культурний центр» надсилайте ваші пропозиції та ідеї по модернізації комунальних кінотеатрів свого району на електронну скриньку: kievkinofilm9@gmail.com

      Пропозиції приймаються до 31 серпня 2017 року

      Учасники, ідеї яких визнають найкреативнішими, отримають приємні подарунки від мережі кінотеатрів «Київкінофільм».

      Заздалегідь дякуємо за увагу та вашу активну позицію!

Перейти до спискуВерсiя для друку