Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2016

Атестація творчих аматорських колективів м. Києва.

      Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень з жовтня місяця 2016 року розпочав проводити чергову атестацію та переатестацію аматорських колективів закладів культури міста Києва з  підтвердження та присвоєння звання «народний (зразковий) аматорський колектив».

      В період проведення атестації планується переглянути майже 140 творчих колективів м. Києва з усіх мистецьких жанрів.

      Присвоєння звання «народний» («зразковий») − важлива акція, яка має на меті сприяти підвищенню професійної виконавської майстерності колективів, художнього рівня їх репертуару, виявити нові самобутні формування майстрів художньої творчості та їх мистецькі надбання, в цілому активізувати аматорський рух в місті Києві, забезпечити стимулювання керівників клубних об'єднань.

      Для повноцінної  організації та проведення заходу створено атестаційну комісію, яка складається з провідних митців України.

      Колективи, які мають звання «народний» («зразковий») підтверджують свій статус раз на три роки, демонструючи свої творчі досягнення глядачам та атестаційній комісії

      Тож напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва вітаємо всіх учасників та організаторів цієї акції зі святом та бажаємо натхнення і творчих перемог.

    Атестація з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв. Роботи представлені майстарми народного мистецтва Деснянського району.

 

дшл

ьб г

 

н

 

68

 

3425

шдшщ

 

   Атестація з вокального жанру/

r6y76

 

p90-

 

]]09-

 

 

 

 

Файл документа: ГРАФІК_atestacija.doc

Перейти до спискуВерсiя для друку