Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2016

БібліоHUB «Книжкове авеню»

Київська міська державна адміністрація

Департамент культури КМДА

Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва

 

презентують

БібліоHUB «Книжкове авеню»

 

21 жовтня 2016 року о 12.00

 

Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва

(просп. Перемоги, 25-А))

 

21 жовтня 2016 року відбудеться офіційне відкриття оновленого простору Центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва.

Ця подія стала можливою завдяки підтримці Київської міської влади, зокрема Департаменту культури.  У цьому році за рахунок бюджетних коштів здійснено ремонт та оновлення бібліотеки, перетворення її на інформаційно-комунікативний культурний центр.

У бібліотеці змінено внутрішній та зовнішній інтер’єр, встановлено сучасну систему освітлення, придбано нові меблі тощо.

Важливих змін зазнали всі напрями роботи бібліотеки. На сьогодні Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва – бібліоHUB, який робить все можливе для всебічного задоволення інформаційних та комунікативних потреб користувача, для його комфортного і приємного перебування в закладі.

На відкриття оновленої бібліотеки запрошені представники міської влади, бібліотечної громади міста, друзі та партнери бібліотеки.

На гостей заходу чекає екскурсія бібліотекою, концертна програма, зустрічі з письменниками та видавцями, презентації книжкових новинок тощо.

Контактна особа – Яна Біленко, тел.: 236-59-39.

 

Додатково

Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва є науково-методичним центром для дитячих бібліотек столиці.

Бібліотека створена у 1919 році за клопотанням відомих діячів культури П.Г.Тичини, В.К.Магеровського. У квітні 1920 року бібліотеці було присвоєно ім’я Тараса Григоровича Шевченка.

Фонд інформаційних ресурсів бібліотеки становить близько 100 тис. примірників.

Щорічно бібліотека обслуговує понад 18 тис. користувачів, яким видається 353 тис. документів.

Перейти до спискуВерсiя для друку