Головна  →  Мистецькі конкурси  →  24 січня 2020

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у першій половині 2020 року.

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення у м. Києві святкового заходу з нагоди Міжнародного дня театру – урочистої церемонії вручення театральної премії «Київська пектораль».

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ».

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з образотворчого мистецтва до Дня Києва.

 

Зразок заяви на участь у Мистецькому конкурсі Департаменту культури на кращий культурно-мистецький проєкт.
 
Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт щодо проведення Фестивалю національних культур «Етнофест» у рамках святкування Дня Києва.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт до Дня Києва.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий проєкт проведення фестивалю студентської творчості «Студентська весна», який є переможцем громадського бюджету.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з нагоди відзначення Світлого Христового Воскресіння (Великодня) на Михайлівській площі.
 
Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращу концепцію та реалізацію проєкту «Історія України очима сучасних митців».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку