КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2020

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у першій половині 2020 року.

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення у м. Києві святкового заходу з нагоди Міжнародного дня театру – урочистої церемонії вручення театральної премії «Київська пектораль».

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ».

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з образотворчого мистецтва до Дня Києва.

 

Зразок заяви на участь у Мистецькому конкурсі Департаменту культури на кращий культурно-мистецький проєкт.
 
Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт щодо проведення Фестивалю національних культур «Етнофест» у рамках святкування Дня Києва.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт до Дня Києва.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий проєкт проведення фестивалю студентської творчості «Студентська весна», який є переможцем громадського бюджету.

 

Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з нагоди відзначення Світлого Христового Воскресіння (Великодня) на Михайлівській площі.
 
Оголошення про проведення мистецького конкурсу на кращу концепцію та реалізацію проєкту «Історія України очима сучасних митців».

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.