Головна  →  Новини  →  31 січня 2014

Відзначення Дня працівників рятувальної служби учнями спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.

Відзначення Дня працівників рятувальної служби учнями спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.

      28 січня 2014 року учні спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва  відзначили День працівників рятувальної служби зустріччю з працівниками Дніпровського районного управління ГУ ДСНС України в м. Києві на базі кінотеатру „Старт”.

    Виховний захід, в ході якого діти отримали корисну й цікаву інформацію, було проведено на високому рівні. Школярам були представлені експонати музею, що знаходиться у пожежній частині на вул. Кибальчича, наочно представлені спорядження рятувальника-пожежника та рятувальника на водних об’єктах, продемонстровано правильне використання приладів протипожежної безпеки. Також учні могли поміряти костюм рятувальника, ознайомитися з книжковою виставкою „Протипожежна безпека”, яку організували працівники дитячої бібліотеки ім. П.Усенка, безпосередньо поспілкуватися з працівниками рятувальної служби, а також привітати рятувальників з їх професійним святом.

    Начальник Дніпровського районного управління ГУ ДСНС України в м. Києві, полковник служби цивільного захисту Ігор Володимирович Шилохвост та працівники рятувальної служби Дніпровського району м. Києва  ознайомили дітей з правилами протипожежної безпеки, розказали про історію пожежно-рятувальної справи в Україні, навчили правильно користуватися вогнегасником, продемонстрували вибухонебезпечні предмети та ознайомили з небезпекою, яку вони несуть. Представники прес-служби провели з малюками тематичні вікторини та ігри, в ході яких діти могли показати свої знання з правил протипожежної безпеки, спробувати себе в ролі працівника рятувальної служби.

    Перед дітьми також виступила начальник управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Наталія Василівна Іванівна, яка розказала дітям про важливість професії рятувальника, її ролі у сучасному суспільстві.

    А на згадку про День працівника рятувальної служби діти отримали невеличкі подарунки.

Файл документа: IMG_4518.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку