Головна  →  Новини  →  9 липня 2015

Проведення з 8 до 10 липня четвертої благодійної книжкової виставки-ярмарку «Український простір».

Проведення з 8 до 10 липня четвертої благодійної книжкової виставки-ярмарку «Український простір».

      Гасло виставки: «Купи книгу – передай іншому». Отже, під час виставки відвідувачі зможуть придбати книгу будь-якого з представлених українських видавництв і передати її для потреб Донбасу та учасників АТО.

      В цілому проект «Український простір» розрахований на поширення культурної присутності України на всій своїй території і, зокрема, на Донбасі з метою формування єдиного українського національного інформаційного простору, що був би стійким до зовнішніх інформаційних впливів.

      Організаторами виставки виступають: видавництво Вадима Карпенка, Інтернет-книгарня на http://www.korekta-vk.com, Головне управління по роботі з особовим складом ЗСУ, журнал «Військо України», Благодійний фонд «Сприяння та розвитку» за технічної та інформаційної підтримки громадянського руху «Відсіч» та Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва.

      У виставці беруть учать понад 20 видавництв України: «Кальварія»,  «Смолоскип», «Аверс», «Український пріорітет», «Українська книга», «Люта справа» тощо, а також відомі українські письменники: О.Есаулов,  В.Карпенко, П.Мацкевич та ін.

      В програмі заходу: виставка робіт художника-карикатуриста журналу «Стіна»; засідання за круглими столами на актуальні теми; презентації нових видань, виступ гурту «Ворождень», автограф-сесії письменників.

      Адреса: Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва (просп. Перемоги, 25-А).

      Контактна особа:Кузьменко Катерина Вікторівна (координатор виставки), тел. 093-413-20-19.

      З фотозвітом ви можете ознайомитись тут.

Перейти до спискуВерсiя для друку