Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

Урочисте вручення Мистецької премії «Київ».

      Відповідно до Положення про Мистецьку премію «Київ», затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської  міської  державної  адміністрації)  від  02.09.2011  № 1582, та згідно з Програмою загальноміських заходів, присвячених Дню столиці та Дню Києва, затвердженою розпорядженням  виконавчого органу Київської міської ради (Київської  міської  державної  адміністрації)  від 08.05.2015 № 459, 28 травня 2015 року о 12.00 в Музеї історії міста Києва (вул. Б.Хмельницького, 7, 1 пов.) відбудеться урочисте вручення Мистецької премії «Київ».

      Мистецьку премію «Київ» було започатковано Київською міською державною адміністрацією у 2001 році з метою відзначення та підтримки кращих здобутків митців Києва в галузі літератури, кіномистецтва, музичної композиції, журналістики, театрального, образотворчого і народного декоративного мистецтва.

      За час  свого існування премія «Київ» набула визнання і вагомості.

      Премія дає можливість підтримувати та популяризувати кращі здобутки митців Києва, стимулювати їх подальшу творчу діяльність, спрямовану на  розбудову столиці України та розвиток національного мистецтва.  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку