Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  14 травня 2015

Концерт «Викладачі – дітям» за участю викладачів Київської дитячої музичної школи № 35 (у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії») (звіт)

Концерт «Викладачі – дітям» за участю викладачів Київської дитячої музичної школи № 35  (у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії») (звіт)

   14 травня 2015 року в Київській дитячій музичній школі № 35 у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» відбувся концерт «Викладачі – дітям». На відміну від більш звичних для шкіл естетичного виховання концертів, в яких беруть участь учні, цього разу на сцену виходили не діти, а їхні вчителі. Це створювало особливу атмосферу в залі, пов’язуючи маленьких глядачів та дорослих артистів відчуттям спільної причетності до кола посвячених у таємниці мистецтва.

   Яскрава, динамічна програма концерту складалася з творів різних жанрів і стилів. Тут звучали фортепіано та домра, кларнет та баян, гітара та голос, поряд із солістами виступали дуети та ансамблі. Українські народні пісні, академічні інструментальні та вокальні твори, естрадні та джазові композиції – все це було виконане на високому професійному рівні і примушувало дітей пишатися своїми вчителями. А ось керівник ансамблю «Екстрим плюс» Тетяна Кліщ презентувала хореографічну композицію «Мальви» разом зі своїми вихованцями. Виразна пластика юних танцюристів у поєднанні із звучанням зворушливої пісні Володимира Івасюка та Богдана Гури викликала неабиякий емоційний відгук у присутніх.

   На концерт були запрошені діти-сироти, діти з дитячих будинків, діти з функціональними обмеженнями Подільського району Києва. Їх задоволені обличчя після концерту переконливо свідчили про те, що побачене їм сподобалося. Взагалі, благодійний мистецький проект «Крилаті мрії», який існує вже чотири місяці, можна вважати успішним. Понад 10 заходів різних форматів, проведених за цей час, мали широкий позитивний резонанс. І якщо на перші з них соціальні служби реагували досить стримано, то тепер вже з нетерпінням очікують на адресовані їх вихованцям запрошення відвідати наступні концерти, вистави, майстер-класи. Тож, сподіваємося, що в наступному році проект «Крилаті мрії» отримає продовження, і його учасниками зможуть стати якнайбільше дітей, які так потребують нашої уваги та турботи.

Файл документа: 11259814_1442873299342005_5404357564611360095_n.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку