Головна  →  Новини  →  14 травня 2015

Проведення Гала-концерту європейської та української музики.

      За ініціативи Департаменту культури 16 травня 2015 року о 12.40 на Михайлівській площі міста Києва з нагоди відзначення Дня Європи відбудеться концертна програма європейської і української хорової та інструментальної музики.

      Серед творів, які прозвучать у концерті, шедеври світової класики – «Ода до радості» Л.Бетховена, Королівський феєрверк» Г.Генделя, народні пісні європейських країн, українська музика і танці. А завершальним акордом стане виконання «Алілуя» Г.Генделя та «Молитви за Україну» М.Лисенка.

      Родзинкою концерту буде виконання ансамблем «Горлиця - АРТ» естрадної та класичної музики на українському національному інструменті цимбали.

      Мета концерту – показати, що мистецтво об’єднує нас з європейськими країнами, а рівень виконавської майстерності митців Києва відповідає стандартам кращих світових колективів.

      У заході візьмуть участь провідні творчі колективи нашого міста – Київський академічний муніципальний духовий оркестр, Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина», Академічний камерний хор «Хрещатик», Ансамбль солістів «Благовість» та Ансамбль  музики народів світу «Горлиця – АРТ».

Перейти до спискуВерсiя для друку