Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

До Дня Європи в Києві концерт «GalaRossini».

      16 травня 2015 року о 19.00 в Національній опері України (вул. Володимирська, 50) до Дня Європи в Києві відбудеться концерт «GalaRossini».

      У Гала-концерті візьмуть участь знамениті італійські та українські оперні співаки, серед яких тенор Філіппо Адамі та сопрано Людмила Монастирська,симфонічний оркестр та хор Національної опери України. У програмі – прем'єрне виконання в Україні уривків з опер великого Джоаккіно Россіні «Подорож до Реймса», «Вільгельм Телль», «Синьйор Брускіно», «Італійка в Алжирі» та інших.

      Гала-концерт проходитиме в рамках програми надзвичайно плідногобагаторічного співробітництва Посольства Італії та Італійського інституту культури в Україніз Національною оперою України.

      Передбачається, що, з нагоди заходу та за дорученням Президента Італійської Республіки, буде вручено Державні ордени Італіїголовному диригенту Національної опери України М. Дядюрі та провідній солістці зазначеного театру Л. Монастирській за вагомий внесок у розвиток культурного співробітництва між Італією та Україною.

      Сьогодні Національна опера України є однією з провідних оперних сцен світу і зазначений Гала-концерт стане цьому черговим свідченням.

Перейти до спискуВерсiя для друку