Прем'єра "Дикун" у театрі драми і комедії.

Прем'єра "Дикун" у театрі драми і комедії.

      У Міжнародний день театру - 27 березня відбулася 20-а прем'єра Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра (Броварський проспект, 25). Новий спектакль став подарунком глядачам і самому режисерові  - Олексію Лисовцю до його 55-річного ювілею.

      За основу нової прем'єри театру лягля одна з найпопулярніших п'єс відомого іспанського поета і драматурга Алехандро Касона - лірична комедія "Третє слово". Ця незвичайна історія кохання і таємниці здобула в прокаті популярність, також, і під назвою - " Дикун".

      Сюжетну канву п'єси складає багатоскладовий і звивистий, романтично піднесений, а часто і по-комедійному кумедний шлях від настороженості і неприйняття до душевної близькості і щирої любові. А в основі всього - усвідомлення простої істини : сенс людського існування можна виразити всього трьома словами: Життя. Смерть  і Кохання.

      Режисер-постановник вистави - заслужений діяч мистецтв України О.Лісовець - один з провідних театральних режисерів України, тричі лауреат театральної премії "Київська пектораль" у номінаціях"Краща драматична вистава" і "Кращу режисерську роботу". О.Лисовець, вже традиційно, виступив автором музичного рішення вистави.

      У квітні виставу можна буде переглянути 14 та 26 числа.

     Офіційна сторінка театру: http://www.drama-comedy.kiev.ua/  

      

Перейти до спискуВерсiя для друку