Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

Концерт дружби Київ-Кіото у театрі оперети.

      29 березня 2015 року о 12.00 в Київському національному академічному театрі оперети (вул. Червоноармійська, 53/3) відбудеться святковий концерт з нагоди40-річчя дружби між Школою балетного мистецтва Терада (Кіото, Японія) і Київським державним хореографічним училищем.

      Цей традиційний захід, який став символом дружби міст-побратимів Києва та Кіото, цьогоріч відбудеться за участі юних артистів школи Терада. Передбачається, що західвідвідають Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі,Надзвичайний та ПовноважнийПосол Федеративної Республіки Німеччини в Україні КрістофВайль, голова громадської організації «Асоціація дружби Кіото і Києва» пані МічікоТерада та представники іноземних культурнихінститутів.

      Давня, творча співпраця двох шкіл балетного мистецтва постійно підтримується та розвиваються. Завдяки активній підтримці громадської організації «Асоціація дружби Кіото і Києва» та її голови пані МічікоТерада, учні Школи Терада продовжують навчання в Київському державному хореографічному училищі, і разом з українськими студентами беруть участь у фестивалях та спільних концертах в Японії та Україні.

      Цьогорічний концерт дружби стане значним внеском у розвиток мистецтва, збагачення культур та сприятиме подальшому розквіту українсько-японських відносин.

Перейти до спискуВерсiя для друку