Експериментальний театр-студія "Інша реальність" презентує...

Експериментальний театр-студія "Інша реальність" презентує...

      Наприкінці 2014 року актори Київського муніципального академічного театру ляльок створили  експериментальний театр-студія "Інша реальність" під керівництвом Олександра Мельника.  Пробують себе в новому акторському амплуа, ставлять самостійні режисерські роботи.

      Експериментальний театр-студія "Інша реальність" запрошує в п'ятницю, 20 лютого, о 19:00 до Київського муніципального театру ляльок на музично-поєтичну композицію "І мертвим, і живим, і не народженим...", створену за творами Т.Г. Шевченка.

і мертвим

      В цей непростий для України час актори театру не можуть залишатись осторонь. Свою творчість присвячують героям України.

      Кажуть: «Не дай Вам Бог, жити в епоху перемін». Але буває так, що доля випадає прийти у цей світ саме в такий час. І тут важливо мати активну громадську позицію, щоб бути співавтором, а не жертвою змін.  Тарас Шевченко, описуючи важкі події минулого, підказував, що подібне неминуче прийде і щоб успішно боротись, треба мати тверду віру в свої ідеали та патріотизм: «Це моя земля, це моя сім'я, це моя Батьківщина!» Що робити ми знаємо, - «борітеся – поборите». Україна понад усе!

      Запрошуються усі не байдужі.

      Постановка для дорослих. Українська мова.Тривалість:1год.20 хв.

      Режисери - Олександр Мельник, Павло Борисьонок

 

      27 лютого о 19:00  театр-студія "Інша реальність" представить моновиставу "Велике синє небо"  («У пошуках радості») О. Мельника

велике

      Тепла, світла, в деякому розумінні дуже, особиста постановка про долю людини та її становлення в складному світі.

      «Якщо у вас є мрія, зробіть все, аби втілити її в життя. І яким б не був складним шлях, він обов'язково буде світлим і радісним. Створіть для інших світлий і радісний світ, яким він був у дитинстві, створений для вас батьками, і... вірте! Вірте у вічність своєї душі і неминучу зустрічі з коханими».

      Моновистава для дорослих. Українська мова. Тривалість:  1 год. 20 хв.

      Режисер  - Олександр Мельник.

 

      В репертуарі колективу глибокі драми та мелодрами, фарси та комедії. Теми, що пропонує театр «Інша реальність» у своїх дорослих постановках сучасні та актуальні і, напрочуд, зрозумілі кожному. Події вистав казкові, нереальні, неймовірні поєднують стихії сміху та почуттів, стихії емоцій та магії. Саме поєднання цих складових у своїх виставах режисер-постановник Олександр Мельник вважає поезією театру. Разом з акторами він запрошує глядача роздивитися звичне крізь дзеркальну призму містики, зазирнути в ту іншу реальність, аби поглянути на знайомі речі під іншим кутом зору.

       Обравши за свій девіз висловлювання «В театр потрібно йти з надією та благоговінням, зі страхом та захопленням», колектив визначає для себе головним завданням можливість надати глядачу під час перегляду вистави те, чого він не бачив раніше, те, про що навіть мріяти не міг. Творча група впевнена, що перед емоціями та почуттями рівні всі, незалежно від статусу чи посади, незалежно від матеріального статку. І кожному глядачу раді в творчій команді «Інша реальність». Адже, саме глядач є найдорожчим для колективу, тому й  творчість свою розглядають актори  як «театр для людей»,  «театр для всіх». Найперше завдання будь-якого театру - творити для глядача. І неважливо, що скажуть критики, адже, не для критиків театр, і, навіть, не для колег, театр, перш за все – для глядача. Саме думка простих людей, думка глядача є визначальною. На тому і стоїть «Інша реальність».

      Інтреннет-посилання: http://puppet-theater.kiev.ua/index.php?page=1&sp=15&news=123 .

Перейти до спискуВерсiя для друку