Проведення Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Підкори сцену».

Проведення Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Підкори сцену».

         Запрошуємо вас відкрити новий 2015 мистецький рік разом з Міжнародним фестивалем-конкурсом «Підкори сцену», який  вдруге   відбудеться в місті Києві 6–7 лютого у Палаці культури «Росток»  (вул. Гарматна, 26/2).

         Це чудова можливість поділитися своїми творчими здобутками за минулий рік, заявити про себе, поборотися за перемогу в конкурсі та цікаво провести час у колі однодумців.

         Конкурсна програма передбачає такі номінації: вокал (академічний, естрадний, народний, театр пісні, мюзикл), хореографія (класична, народна, естрадна, спортивна), театральний жанр (драматичний, естрадний, академічний, ляльковий), фольклорно-етнографічний жанр (виступи, створені на основі фольклору, звичаїв і обрядів), театри мод (театралізовані покази колекцій), інструментальний жанр.

         У кожній номінації може бути присуджено Гран-прі, а також звання лауреатів 1–3 премії у кожній з вікових категорій:

0. 3–5   років

1. 6–9   років

2. 10–12 років

3. 13–16 років

4. 17–25 років

5. 26 років і старше.

         Виступи в різних номінаціях оцінюють відповідні склади журі, які формуються з компетентних спеціалістів у своїй галузі, серед яких народні й заслужені артисти України, талановиті педагоги та виконавці. Поза конкурсною програмою в рамках фестивалю-конкурсу планується проведення зустрічей із спеціальними гостями, творчими людьми та майстер-класи.

         Оргкомітет гарантує безкоштовну участь у заході дітей-сирот, дітей із багатодітних сімей та дітей-переселенців із зони АТО.

         Термін подачі заявок – до 27 січня 2015 року.

         Умови участі в фестивалі-конкурсі на сайті http://pokoriscenu.com.ua

 

Директор Міжнародного фестивалю-конкурсу «Підкори сцену»

Станіслава Котелянська

тел. +38 050-321-99-63, +38 067-796-52-03

[email protected][email protected]

http://pokoriscenu.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку