Концерт Київського національного театру оперети України «Музика, що зігріває».

Концерт Київського національного театру оперети України   «Музика, що зігріває».

17 січня 2015 року о 18.00

Софійська площа

         Добігають кінця новорічні та різдвяні свята, а разом з ними закінчує свою роботу Різдвяне містечко на Софійській площі, яке протягом місяця дарувало піднесений настрій та радувало киян і гостей міста.

         Яскравим завершенням низки заходів на головній новорічній площі країни стане концерт від Київського національного академічного театру оперети, який відбудеться 17 січня 2015 року о 18.00.

         До програми вечора увійдуть уривки з вистав театру, які давно здобули прихильність глядачів, та номери з оригінальних концертних програм. Це будуть відомі арії з популярних оперет, класичних та сучасних мюзиклів, оперні арії та популярні пісні, що також стали класикою. У досконалому виконанні солістів, хору та оркестру театру оперети вони стануть яскравим завершенням новорічних свят. Театр, який вже давно заявив про себе як поліжанровий та здатний на творчі експерименти, і цього разу приємно вразить глядачів.

         Жива музика та чарівний вокал виконавців обов’язково зігріють серця та душі слухачів і, незалежно від температури повітря, цей вечір неодмінно буде теплим і сповненим незабутніми емоціями.

             

Перейти до спискуВерсiя для друку