Концерт Муніципального академічного камерного хору «Київ».

Концерт Муніципального академічного камерного хору «Київ».

       17 січня 2015 року о 19.00 у Колонному залі ім. М.В.Лисенка Національної  філармонії  України (м. Київ, Володимирський узвіз, 2) відбудеться концерт Муніципального академічного камерного хору «Київ» на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка.

       У першому відділенні концертної програми – твори Б.Лятошинського, В.Сильвестрова, Є.Станковича на вірші Тараса Шевченка; у другому відділенні – твір А.Гаврилець «Буковинське Різдво». Художній керівник – лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, заслужений діяч мистецтв України Микола Гобдич.

       Муніципальний академічний камерний хор «Київ» є одним із беззаперечних лідерів хорового мистецтва України. За двадцять п’ять років свого існування колектив здійснив унікальний внесок у різні сфери української хорової культури. Виконавська майстерність хору одержала широке світове визнання, колектив має найвищі нагороди найпрестижніших хорових конкурсів і фестивалів.

       До 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка хор «Київ» підготував унікальний цикл програм (одинадцять концертів), який був репрезентований не тільки в Україні – на фестивалях «Київ Музик Фест», «Музичні прем’єри сезону», «Пасхальна асамблея», Першому хоровому фестивалі В. Іконника у Києві; на фестивалі «Контрасти» у Львові та на Міжнародному дні музики в Івано-Франківську, але й за кордоном – у Данії та Швеції.  

       Муніципальний камерний хор «Київ» є унікальним носієм традицій високих творчих стандартів, органічно та динамічно розвиває національну хорову культуру, гідно презентуючи українське мистецтво на міжнародній арені.

       Довідки за телефоном: 331-29-32.

Перейти до спискуВерсiя для друку