Головна  →  Новини  →  26 грудня 2014

Різдвяна Країна Мрій

   7 січня 2015 року Київська міська влада та Міжнародний фестиваль «Країна Мрій Різдвяна» запрошують всіх охочих відсвяткувати справжнє українське Різдво на Софійській площі.

   В атмосфері Старого міста, де повітря насичене єднанням та добром, теплою атмосферою та світлим настроєм, кожен зможе стати героєм Різдвяної казки.

   На гостей чекатиме ярмарок народних майстрів, колядки від кращих рок- і фолк-гуртів України та Франції, жива Різдвяна Шопка, смачні частування традиційних українських страв, справжній зірковий вертеп. Також планується встановлення рекорду з наймасовішого виконання колядки.

   «Минулого року традиційну різдвяну пісню у Києві одночасно співало понад трьох тисяч людей. Цьогоріч на «Країні Мрій» ми спробуємо перевершити попередній рекорд. Ми запишемо його в українську Книгу Гіннеса», - розповів ідейний натхненник фестивалю Олег Скрипка.

   Місце для проведення фестивалю було обрано не випадково. «Саме тут – біля однієї з головних християнських святинь Софії Київської – колись почалася історія України та всього слов’янського світу. До того ж, саме на Софії, ще 100 років тому, кияни традиційно влаштовували Новорічні гуляння» - зауважив Олег Скрипка.

   Дійство почнеться о 12:00 і триватиме до пізнього вечора.

   Зі сцени лунатимуть мелодії улюблених і самобутніх колективів та виконавців:

«Райгородок», «КАНА», «Вранергес», «Бурдон», «Гурт Врода», «Олег Скрипка та ЛеГранд оркестра».

   А казкар Сашко Лірник подарує гостям Різдвяний вертеп за участю зіркових гостей.

Перейти до спискуВерсiя для друку