Відзначення ювілею народної артистки України Тетяни Стебловської та прем'єрний показ вистави "Соло для годинника з боєм".

Відзначення ювілею народної артистки України Тетяни Стебловської та прем'єрний показ вистави "Соло для годинника з боєм".

   18 грудня 2014 року в Київському академічному Молодому театрі (вул. Прорізна, 17) відбулася прем’єра вистави «Соло для годинника з боєм», присвячена ювілею народної артистки України Тетяни Стебловської (50-річчя творчої діяльності та 70-річчя від дня народження).

   Сюжет пов'язаний з проблемою конфлікту поколінь – одвічною проблемою людства. Молодість і старість – два полюси життя, проте обидва мають жагу до нього. Одні – поспішають на зустріч майбутньому, інші бажають встигнути втілити задумане.

   «Соло для годинника з боєм» – лірична комедія на дві дії, поставлена режисером заслуженим артистом України Ігорем Славинським за п’єсою Освальда Заградника. Ролі виконують найдосвідченіші актори Молодого театру: народні артисти України Тетяна Стебловська, Олександр Безсмертний, Валерій Легін; заслужений артист України  Ігор Щербак; артисти Олександр Галафутник, Андрій Колесник та Анатолій Петров.

   Після вистави відбулося привітання ювіляра та вручення відзнак  від Київського міського голови Кличка В.В. і Міністерства культури України.

Перейти до спискуВерсiя для друку