Премєра у Київському академічному театрі ляльок.

Премєра у Київському академічному театрі ляльок.

      13 грудня об 11.00  у Київському академічному театрі ляльок (вул. М.Грушевського 1-а) відбувся прем'єрний показ вистави для маленьких глядачів "Котик і Півник".

      В основі вистави  покладена  широковідома  українська народна казка. Цю казку  оповідає  за допомогою  бандури і навіть  хору  Кобзар.

      Автори: Г.Усач, С.Єфремов

      Режисер-постановник: Ю. Сікало, народний артист України

      Котик та Півник – давні  нерозлучні друзі. Котик активно займається  полюванням щоб забезпечити себе  й свого друга їжею. А Півник, вимушений  сидіти в хаті і не виходити з неї! Так застерігає його Котик. Тому, що хитра та підступна  Лисиця вже давно  полює  за  Півником і будь-за що намагається виманити з хати.

півник

       З цією метою  Лисиця спокушає  Півника то горошком  то бобовим  зерном. Все марно! І лише коли  Лисиця  обіцяє Півнику такий  небачений і нечуваний делікатес – маковий пиріг, Півник погоджується вийти з хати з тим, щоб забрати  пирога. Цього тільки Лисиця і очікувала! Вона хапає його і тікає з ним у свою оселю.

      А як вдалось Котику врятувати свого  друга від смертельної небезпеки і провчити  Лисицю  ви побачите у виставі.

      Адже-ж завжди  перемагають сили ДОБРА, ПРАВДИ і  СПРАВЕДЛИВОСТІ.

      Посилання на  офіційну сторінку театру:  http://www.akadempuppet.kiev.ua/?page_id=1392

      Також Київський академічний театр ляльок буде радий бачити маленьких поціновувачів мистецтва на своїх виставах, що проходитимуть під час новорічно-різдвяних свят!

Файл документа: Afisha_Kotik_final_111m.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку