Заходи, що відбулися до Дня Святого Миколая для дітей із зони АТО та дітей-сиріт.

Заходи, що відбулися до Дня Святого Миколая для дітей із зони АТО та дітей-сиріт.

      Вже традиційно, 5 грудня до Дня Святого Миколая, за католицьким календарем, Посольством Суверенного Мальтійського Ордену проводяться заходи на підтримку дітей. Мета заходів – підтримати малозабезпечені верстви населення України, багатодітні сім'ї, сиріт, нужденних. Зважаючи на ситуацію в Україні, під час цьогорічних заходів представники Посольства винайшли можливість поздоровити більш ніж 170 дітей-сиріт та дітей із зони АТО.

      5 та 6 грудня 2014 року у Київському академічному театрі ляльок (м. Київ, вул. Грушевського, 1-А) та НСК «Олімпійський»  (м. Київ, вул. Червоноармійська, 55) Посольством Суверенного Мальтійського Ордену в Україні за активної підтримки Департаменту культури КМДАпроведено святкові заходи для дітей із зони АТО та дітей-сиріт віком від3 до 14 років. Для найменших учасників свята було презентовано виставу«Пригоди Дідуся Мороза».Такожвсім юним учасникам свята було врученосолодощі та подарунки.

фото

А більш дорослі учасники заходіввідвідали екскурсійну програму, спортивні ігри, майстер-класи у НСК «Олімпійський» незмінно із врученням подарунків та пригощанням солодощами.

старші

      Зважаючи на важливість вищезазначених акцій та враховуючи те, що вони спрямовані на підтримку дітей із зони АТО, цьогорічні заходи підтримали Департамент культури, Департамент освіти і науки, молоді та спорту, Служба у справах дітей виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

      Більше фото: у фотозвіті: "Заходи до Дня Святого Миколая для дітейіззони АТО та дітей-сиріт".

Перейти до спискуВерсiя для друку