Відкриття вставки Данила Галкіна "ЧЕРВОНА ДОРІЖКА//THE RED CARPET".

Відкриття вставки Данила Галкіна "ЧЕРВОНА ДОРІЖКА//THE RED CARPET".

      Київська міська галерея мистецтв «Лавра» за ініціативи Тетяни Миронової представляє новий проект одного з найяскравіших молодих художників України.
 
      Комплексні інсталяції, об'єкти, скульптура та просторові інтервенції Данила Галкіна базуються на глибокому критичному аналізі соціально-політичної структури суспільства. Найчастіше у своїх роботах він створює ситуацію, в якій глядач повинен знайти відповіді на основні питання про законність, етичність і моральних стандартах. У його розумінні, сучасне мистецтво це верстовий стовп на перехресті публічного і приватного світів, який породжує діалог і дискурс про основи основ, що визначають актуальний порядок речей. Таким чином його роботи звертаються безпосередньо до відкритого і демократичного громадянського суспільства, яке здатне відкрито обговорювати і захищати свою власну систему цінностей.
      Інсталяція «Червона доріжка» відображає хворобливе відчуття від реальної, вкоріненою глибоко всередині втрати. Втрати як обов'язкової складової індивідуального досвіду і - крізь призму поточної ситуації в Україні - втрати як колективного переживання, викликаного руйнуваннями і смертями війни, втратою єдності, спільної мети і розуміння того, що відбувається, болючим процесом демонтажу Радянської імперії і крахом мрії про демократію і свободу.
 
   Відкриття виставки відбудеться 05 грудня 2014 року о 19.00 в Київській міській галереї  мистецтв «Лавра» (вул. Лаврська, 1).

   Показ виставки триватиме з 05 грудня 2014 року до 28 січня 2015 року.

   Телефон для довідок: (044) 280-02-90.

   Посилання на столінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/866997716667034/?fref=ts.

Перейти до спискуВерсiя для друку