Головна  →  Культурно-мистецькі заходи  →  26 листопада 2014

Презентація проекту "Лялькові розваги" в Музеї історії міста Києва.

Презентація проекту "Лялькові розваги" в Музеї історії міста Києва.

         Департамент культури КМДА, Музей історії міста Києва, Київська громадська організація лялькарів «ДеСтиль» презентують проект «ЛЯЛЬКОВІ РОЗВАГИ» з 17 грудня 2014 року – 23 січня 2015 року.

      Метою проекту «Лялькові розваги» є ознайомлення киян і гостей міста з мистецтвом авторської ляльки та створення новорічно-різдвяного святкового настрою.

      Авторська лялька – це вишуканий витвір мистецтва, що одночасно поєднує в собі скульптуру, живопис та дизайн одягу; неординарний і вкрай приємний та доречний подарунок на свята; окраса Вашого дому, що створить затишок і відчуття гармонії в сучасному інтер’єрі.

      На виставці будуть представлені роботи провідних українських дизайнерів: Марини Зіміної, Олени Місюни, Ірини Таубе, Людмили Літвінової, Олени Васільєвої, Заріни Маді, Марини Перепеліциної, Ірини Пільків, Олени Золотової, Ірини Єлісєєвої, Роксани Рубіс, Олени Князєвої та Людмили Волі.

      Відвідувачі зможуть побачити колекцію ведмедиків Тедді, ексклюзивні ялинкові прикраси, живопис і графіку художників Надії Махницької та Ігоря Єлісєєва.

      Крім того, будуть організовані майстер-класи з виготовлення ялинкових прикрас, різдвяних ангеликів, написання листів до Святого Миколая.

      Усі бажаючі зможуть взяти участь у благодійній акції «Подаруй дитині свято!», метою якої є збір новорічних подарунків для діток переселенців із зони АТО та тих, чиї батьки загинули, захищаючи Україну.

      Урочисте відкриття виставки «Лялькові розваги» відбудеться 17 грудня 2014 року о 17:00 в Музейно-виставковому центрі (вул. Б.Хмельницького,7).

      У програмі відкриття – вистава театральної майстерні «Театр маріонеток».

      Для ЗМІ буде проведено прес-тур.

      Акредитація ЗМІ обов’язкова.

         Куратор виставки Галина Якимчук: [email protected];

         контактний телефон 067-224-02-84.

Перейти до спискуВерсiя для друку