Новорічні вистави для дітей

Новорічні вистави для дітей

         Щороку дитячі київські муніципальні театри з нагоди новорічних та різдвяних свят презентують свої вистави: Київський академічний театр юного глядача на Липках, Київський академічний театр ляльок, Київський муніципальний академічний театр ляльок, Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва, Театр маріонеток.

         Ряд «дорослих» театрів також продовжують цю традицію: Київський національний академічний театр оперети, Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, Київський академічний Молодий театр.

         Перед початком вистав у театрах проводитимуться новорічні програми, забави для дітей біля ялинки за участю Діда Мороза, Снігуроньки та казкових героїв.

         Новорічні інтермедії включатимуть святкові привітання, вікторини, конкурси та ігрові програми із залученням та активною участю дітей.

         Загалом у київських муніципальних театрах з нагоди новорічно-різдвяних свят відбудеться 224 вистави, які відвідає майже 82 тисячі дітей.

         Разом з тим, у цьому театральному сезоні Театр маріонеток показує свої новорічні вистави лише як виїзні за попереднім замовленням

         З графіком новорічних вистав Ви можете ознайомитися нижче.

Файл документа: Новорічні вистави 2013-14 рр..doc

Перейти до спискуВерсiя для друку