Головна  →  Виставки МетодЦентр  →  14 липня 2020

В Музеї історії міста Києва експонуватиметься виставка Анни Кострицької «Все змінюється, нічого не зникає»

 

Пресреліз

 

Музей історії міста Києва

Департамент культури КМДА

та

Арт-агенція «ТУАШО»

презентують

 

виставка «Все змінюється, нічого не зникає»

у Музеї історії міста Києва (вул. Б. Хмельницького, 7)

14 липня до 2 серпня 2020 року

   14 липня до 2 серпня 2020 року у Музеї історії міста Києва  (вул. Б. Хмельницького, 7) експонуватиметься виставка яскравої української художниці Анни Кострицької «Все змінюється, нічого не зникає».

   Представлені полотна Анни – свого роду підсумок серії  її абстрактних емоційних портретів нової течії — іполітізму, що має на меті розповісти про почуття молодого покоління, сконструювати свою особисту риторику та підважити проблеми та кризи міленіалів. Разом із Маніфестом, написаним Валерієм Крутим для виставки, експресивні, яскраві полотна мають створити виразне висловлювання – поетичну та політичну заяву, що буде лункою, саркастичною і правдивою.

   Експресія художниці стане виходом для вагань, які втрачають характер побоювань й набувають статусу повносилого Маніфесту. І саме такі ознаки — чесність, довіра до себе, непрагнення когось здивувати — дозволяють ділитися енергією людини, яка за всім цим стоїть.

   Анна Кострицька — українська художниця. Вона творить у стилі абстрактного експресіонізму, рішуче відносить себе до нового покоління митців її роботи позначені чуттєвістю та силою виразу переживань. У техніці застосовує яскраві кольори та пастозні мазки, вміло вдається до створення рельєфних поверхонь та експериментує із текстурами своїх витворів.

Відкриття виставки –  14 липня 2020 року

Музей історії міста Києва (вул. Б. Хмельницького, 7)

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку