Головна  →  Конференції МетодЦентр  →  28 травня 2020

ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ARS LONGA»

ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ARS LONGA»

 28 Травня, 2020

З 29 травня по 2 червня 2020 року для учнів та педагогічних працівників сфери початкової мистецької освіти відбудеться CRESCENDO ART FORUM-2020 у режимі онлайн. Організаторами заходу є Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти, Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів, Управління культури Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, Дитяча музична школа № 39 м. Києва. Автор проєкту – завідувачка теоретичного відділу Дитячої музичної школи № 39 м. Києва, викладачка-методистка Олена Садівнича.

CRESCENDO ART FORUM проводиться з метою розвитку інтелектуальних і комунікативних здібностей учнів, у тому числі учнів з особливими освітніми потребами, розвитку свідомого та зацікавленого ставлення до навчальних дисциплін, що викладаються в початкових закладах мистецької освіти; підвищення професійного рівня педагогічних працівників.

У рамках CRESCENDO ART FORUM-2020 заплановано:

  • Всеукраїнська учнівська інтернет-конференція «ARS LONGA»;
  • Міжнародний онлайн-семінар «Початкова мистецька освіта сьогодення: світовий досвід».

29 – 30 травня на цифровій платформі ZOOM відбудеться Всеукраїнська учнівська інтернет-конференція «ARS LONGA».

Цього року до участі в інтернет-конференції долучилися 57 учнів мистецьких закладів початкової освіти з різних регіонів України: Сумської, Донецької, Хмельницької, Харківської, Львівської, Луцької, Одеської, Черкаської, Кіровоградської, Рівненської, Полтавської, Херсонської, Київської областей та м. Києва. У підготовці до їх виступів узяли участь 53 викладача-консультанта. Учнівська інтернет-конференція відбудеться у форматі дискусійних панелей за головуванням учнів-модераторів, які здобули таке право під час інших наукових заходів.

Цього року фокус уваги юних дослідників в основному спрямовувався на теми з музичного мистецтва. Під час прямого ефіру спікери конференції представлять свої доповіді-дослідження за такими напрямками: світова музична культура; музика, яка створена в Україні; музика та інші види мистецтва; у світі класики; сучасний музичний простір; фольклор, музичне краєзнавство; музичні інструменти, ансамблі, оркестри.

Програма Всеукраїнської учнівської інтернет-конференції «ARS LONGA» тут:

 http://www.dnmczkmo.org.ua/wp-content/uploads/2020/05/programa-vseukrayinskoyi-uchnivskoyi-internet-konferencziyi-%C2%ABars-longa%C2%BB.pdf

Онлайн-трансляція інтернет-конференції за регламентом програми розпочнеться 29 та 30 травня о 10.00 на сторінках організаторів у соціальних мережах:

Офіційна сторінка CRESCENDO ART FORUM:
https://www.facebook.com/mucteztbo/

Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти:
http://www.dnmczkmo.org.ua/;
https://www.facebook.com/dnmczkmo/

Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів /розділ методичний центр
/news/?c=12&d=0;
https://www.facebook.com/kmmczktnz

 

Перейти до спискуВерсiя для друку