Головна  →  Плани. Підсумки. Анонси.  →  1 грудня 2019

Заходи Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів на грудень 2019 року

Заходи Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів на грудень 2019 року

Грудень для багатьох з нас – це місяць підведення підсумків, складання іспитів (будь то академічні концерти, технічні заліки, концерти учнів класу для батьків тощо). Та разом з тим – це місяць, який ми присвячуємо очікуванню новорічних та Різдвяних свят.

Методичний центр не залишається осторонь цієї прекрасної традиції. Тому для викладачів та учнів мистецьких шкіл столиці ми підготували чимало незабутніх творчих проєктів та заходів, що прикрасять очікування Різдвяної пори.

5 грудня о 15ій у приміщенні музичної школи № 13 імені М.І. Глинки відбудеться захід у рамках благодійного проєкту "Крилаті мрії", заснований Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів у 2015 році. Це авторський концерт викладача Бабич Еліни Анатоліївни «Мелодії моєї душі» для дітей з особливими потребами, якими опікуються соціальна служба Дніпровського району.

6 - 7 грудня у приміщенні Київської дитячої школи мистецтв № 1 проводимо Всеукраїнський конкурс фортепіанних ансамблів учнів мистецьких шкіл "Традиції і сучасність". Початок конкурсних прослуховувань о 10.00. Заключний концерт та урочиста церемонія нагородження учасників конкурсу – 20 грудня о 16.00 у приміщенні Київської дитячої школи мистецтв № 1.

17 грудня о 15.00 у приміщенні колонної зали Київської міської державної адміністрації відбудеться урочиста церемонія нагородження лауреатів 28 Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді "Повіримо у себе". Це – спільний мистецький проєкт Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів та Київського міського центру соціальних служб для сім'ї дітей до молоді. Департамент культури Київської міської державної адміністрації спільно з Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів у співпраці з Київським міським центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді продовжують чудову багаторічну традицію напередодні новорічно-різдвяних свят створювати справжню казку для дітей з особливими потребами, для яких цей великий благодійний проект є свідченням постійної уваги.

18 грудня о 12.00 гостинно відкриє для них двері фойє Київський муніципальний академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва. Біля святково прикрашеної ялинки гостей вітатимуть казкові герої – волонтери та студенти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. О 13.00 розпочнеться вистава «Фабрика Санти», яка подарує приємні враження та позитивні емоції. Участь у заході візьмуть близько 300дітей, якими опікуються соціальні служби, благодійні фонди та громадські організації.

20 грудня о 18.00 у приміщенні Київської дитячої школи мистецтв № 2 ім М.І. Вериківського відбудеться міський концерт "Музика у джазовому соусі", присвячений Дню Святого Миколая.

22 грудня у приміщенні Колонної зали Київської державної філармонії продовжаться урочистості ювілейного 50 сезону Київської дитячої філармонії. "Феєрія танцю та магія театру" запросять глядача до перегляду новорічного казкового дійства. На вас чекають незабутні враження.

Бажаємо вам доброго настрою у передчутті Нового року та чекаємо усіх небайдужих на вищезазначених заходах Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів.

Перейти до спискуВерсiя для друку