Дитяче "Євробачення" в Україні

Дитяче "Євробачення" в Україні

Майстер-клас

Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня»

на Міжнародному дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2013

         26 листопада 2013 року відбувся виступ та майстер-клас Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» для учасників Міжнародного дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013.

         З метою змістовного дозвілля в рамках культурно-розважальної програми для учасників Міжнародного дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 було організовано роботу «Євроклубу», який щовечора гостинно відкривав свої двері. Перший день роботи «Євроклубу» пройшов під гаслом «Вечір української культури»: ознайомлення з українською національною культурою та мистецтвом, традиціями, фольклором.

         Виступом театру українського фольклору «Берегиня» було розпочато роботу «Євроклубу»: у концертній програмі взяли участь 28 артистів театру (хор і балет) та 15 юних артистів дитячого фольклорного ансамблю «Берегинька».

         Програму виступу складали пісні та танці, вокально-хореографічні постановки. Першим номером програми була «Привітальна» з українським короваєм. Після завершення виступу жіноча група артистів театру проводила майстер-клас «Плетення вінків» (із спеціально заготовлених штучних квітів).

         Учасники дитячого Євробачення, які були присутні на «Вечорі української культури», брали активну участь у проведенні майстер-класу: розучували танець «Печене порося», плели вінки, які залишалися у них як український сувенір на згадку.

         Виступ артистів театру «Берегиня» дуже сподобався учасникам дитячого Євробачення.

Файл документа: DSC03256.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку