Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2014

Відкриття фестивалю "JoyFest" у "Київській фортеці".

Відкриття фестивалю "JoyFest" у "Київській фортеці".

         Відкриття 2-го Міжнародного фестивалю народних театрів та аматорського мистецтва

                                                                                     "JoyFest" в "Київській фортеці".

          2-й Міжнародний фестиваль народних театрів та аматорського мистецтва "JoyFest" буде проходити на двох майданчиках співорганізаторів фесту: НІАМ "Київська фортеця" і Науково-мистецької лабораторії Довжик"
На території славетної Київської фортеці буде розміщено художній майданчик фестивалю. На території кіностудії ім.Довженка - театральний майданчик
         Художній майданчик фестивалю в НІАМ "Київська фортеця" відкриється 10 жовтня (птн.) о 19.30 урочистим відкриттям художньої виставки "Театр - искусство отражать...", в якій візьмуть участь художники й графіки з України, Грузії та Іраку. Увазі відвідувачів буде представлено роботи театральної та творчої тематики. На відкритті на Вас чекають виступи музикантів та спілкування з художниками. Виставку буде розміщено в Камінній залі Київської фортеці (Капонір №2)
         Учасники фесту прибудуть на відкриття виставки вже традиційною для JoyFest карнавальною ходою вулицями Києва - в карнавальних костюмах і масках.
         11 жовтня (сб) 13.30 - просто неба на великій площі Київської фортеці відбудеться музична вистава для дітей та дорослих "Весілля" від Благодійного аматорського Театру "Місто сонця" (м.Київ, Україна) - тривалість вистави 20 хвилин.
         Часи роботи виставки співпадають з часами роботи Музею: з 10.00 до 18.00.
         Вхід з бульвару Лесі Українки між будинками 12 і 14.

         Інтернет-посилання: https://www.facebook.com/KyivFortress

Перейти до спискуВерсiя для друку