Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2014

Відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек та 95-річчя від дня заснування Центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва.

Відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек та 95-річчя від дня заснування  Центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва.

      30 вересня 2014 року в Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва (просп. Перемоги, 25-А) відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 95-річчя від дня заснування бібліотеки.

      У заході взяли участь: заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В., в.о. директора Департаменту культури Попова Д.О., голова Київської міської профспілки працівників культури Колодко Л.В., директори центральних міських бібліотек та централізованих бібліотечних систем районів м. Києва, представники публічних бібліотек столиці, користувачі та друзі бібліотеки.

      Більше фото - у фотозвіті "Відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек та 95-річчя від дня заснування Центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва 30 вересня 2014 року".

Файл документа: Svyato_95_42a.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку