Головна  →  Новини  →  16 вересня 2014

Лекція "ІННОВАЦІЙНА ТВОРЧІСТЬ І ВИНАХІДНИЦТВО У МУЗЕЯХ: УРОКИ SPARK!LAB"

Лекція "ІННОВАЦІЙНА ТВОРЧІСТЬ  І ВИНАХІДНИЦТВО У МУЗЕЯХ: УРОКИ SPARK!LAB"

 

Запрошуємо на лекцю

Трісіа Едвардс (м.Вашингтон, США)

Інноваційна творчість
і винахідництво у музеях: уроки Spark!Lab

в рамках проекту Музею Івана Гончара «Актуальний Музей: стратегія динамічного розвитку»

(проект «Динамічний музей» Фонду «Розвиток України»)

19 вересня 2014 року з 11 до 13 год.

в Національному центрі народної культури

«Музей Івана Гончара»

(м. Київ, вул. Лаврська, 19)

 

      Трісіа Едвардс (м. Вашингтон) –музейний педагог, керівник освітнього підрозділу Центру вивчення винаходів та інновацій ім. Лемельсонів Смітсонівського Інституту в Національному музеї американської історії (Вашингтон, США) з 2006 року. Була директором з просвітницької роботи Балтиморського музею індустрії, де розробляла освітні програми та заходи для понад 80000 школярів щороку. Працювала директором з освіти Меморіального Фонду ветеранів В'єтнаму у Вашингтоні. Займала посаду менеджера з освіти у Делаверському природничому музеї.

      В інтерактивному просторі під назвою Spark!Lab діти активно залучаються до процесу творення і навчаються ідентифікувати себе як винахідливі мислителі та творчаки. Ця інноваційна лабораторія надихає усіх бажаючих застосовувати власні ідеї як натхнення для своїх витворів і заохочує спрямовувати своє мислення на вирішення проблем і викликів – так як це робили справжні винахідники минулого.

      Трісіа Едвардсзаймається розробкою концептуальних основ навчально-освітніх програм та діяльності Центру вивчення винаходів та інновацій ім. Лемельсонів Смітсонівського Інституту в Національному музеї американської історії, курує Spark!Lab – інтерактивною винахідницькою лабораторією для дітей та їхніх родин. Нині вона працює над втіленням здобутків Spark!Lab у програмах партнерських інституцій у США та закордоном, зокрема у Гургаоні (Індія) та Києві  – в Мистецькому Арсеналі.

      На лекції"Інноваційна творчість і винахідництво у музеях: уроки Spark!Lab"Трісіа Едвардс розповість про успіхи і виклики цього експериментального освітнього майданчика, поділиться ідеями і стратегіями для зміцнення творчого і винахідницького мислення у дітей в контексті музейних стратегій. Відвідувачі лекції матимуть можливість взяти участь у простих, інтерактивних вправах.

      Лекція – англійською мовою з послідовним перекладом.

 

ВХІД ВІЛЬНИЙ.
ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ:

[email protected]

(044) 288-92-68, 280-52-10

 

   Посилання на сайті музею http://honchar.org.ua/dynamic/2014/08/29/lektsiya-innovatsijna-tvorchist-i-vynahidnytstvo-u-muzeyah-uroky-sparklab-trisia-edvards-ssha/

Файл документа: sparklab.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку