Театральний сезон розпочинається з прем'єри!

Театральний сезон розпочинається з прем'єри!

      До відкриття 31-го театрального сезону Київський муніципальний академічний театр ляльок представить малятам нову лялькову виставу -  казку  «Коза-Дереза».

      Постановку створено за п’єсою  драматурга Михайла Супоніна. Переклад українською мовою здійснила Богдана Бойко.  Режисер постановник - Михайло Урицький. Художнє рішення вистави належить головному художнику театру Вірі Задорожній. Постановка музично оформлена народними мелодіями і розрахована на дітей від 4 років та пропонується для сімейного перегляду. Прем’єра  вистави «Коза-Дереза» відбулася 1 червня 2014 року.

      Відому исторію про витівки примхливої Кози-вередухи режисер постановник, Михайло Урицький, втілив як жарт, адже, смішних моментів у житті кожного цілком достатньо.  Саме гумор і жарти допомагають нам стримувати від важких переживань, ламають ненависть та гнів, злагоджують жорстокість і, навіть, змінюють великі справи.

      Як усі казки, ця  лялькова історія засуджує зрадливих, ледачих та підступних. Її героїня, Коза, живе, наче бариня, в одній сім’ї та замість вдячності, робить всілякі капості. Вчинки  героїв - Діда, Баби, Онучки,  собачки Шарика, ведмедя Михайла Івановича та самої Кози, -  часто спостерігаються і поміж людей в житті.  Тож, споглядаючи за подіями вистави, малята вчаться пізнавати підступність і брехню, розрізняти  добре ставлення та невдячність, любити рідних і друзів, допомагати в біді тим, хто поряд.

     Обраний режисером  жанр вистави - жарт не на жарт - покликаний піднімати настрій та дарувати радість, сприяти розвитку гарних відносин серед людей, адже,  в кожному жарті є велика доля правди.

     Зрештою, всі підступи Кози, грають злий жарт з нею самою і, звичайно, добро перемагає.  Тож, маємо надію, що лялькова історія «Коза-Дереза» застереже наших маленьких глядачів від дурних вчинків в подальшому житті.

     Запрошуємо всіх шанувальників лялькового мистецтва на виставу "Коза-дереза" 6 вересня 2014 року об 11.00 та о 13.00, за адресою вул. Миропільська, 1.

    Офіційна сторінка театру в мережі Інтернет    http://www.puppet-theater.kiev.ua/index.php?page=8

Файл документа: KOZADEREZA2.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку