Головна  →  Новини  →  4 вересня 2014

РОМСЬКА ГРОМАДА УКРАЇНИ ПРИЄДНУЄТЬСЯ ДО ВСЕНАРОДНОЇ ДОПОМОГИ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ.

РОМСЬКА ГРОМАДА УКРАЇНИ ПРИЄДНУЄТЬСЯ  ДО ВСЕНАРОДНОЇ ДОПОМОГИ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ.

       6 вересня о 17.00 на літній естраді Маріїнського парку столиці відбудеться благодійний концерт «Моя країна - Україна» за участю артистів Циганського академічного музично- драматичного театру «Романс» на підтримку української армії заради встановлення миру на землі, яка є рідною для всіх етнічних меншин багатонаціональної держави.

       Ромська спільнота, яка на своєму віку пережила одну з найстрашніших трагедій ХХ- го століття – геноцид, не може сьогодні залишатись осторонь подій, які мов полум ’ я печей концтаборів, нищать людські життя і душать роками вистраждану свободу.

       Єдиний в Україні професійний циганський театр «Романс» закликає всіх небайдужих, друзів, колег, своїх щирих шанувальників, яким більш ніж 20 років він дарує кращі зразки унікальної циганської культури, залучитись до благодійного заходу та зробити посильні внески на підтримку своїх визволителів в час справедливої боротьби заради спокою, миру і майбутнього України.

      «Ми від усієї душі подаруємо глядачам улюблені романси, запальні танці, чарівні мелодії циганських скрипок і гітар, і звичайно, українські пісні, які з особливою душею виконають наші артисти. І не дивлячись на те, що цигани в Україні, як і весь народ, переживають труднощі, і до того ж відчувають деяку упередженість з боку суспільства, я впевнений, що більшість з них зараз готові зняти з себе навіть бабусину золоту каблучку, щоб на виручені кошти купити бодай теплу одежину для бійця української армії.  З надією на успіх!» -

         Художній керівник театру народний артист України Ігор Крикунов.

 Телефон театру - 277- 87- 97.

   Посилання в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/romans.teatr

https://vk.com/teatrromans

http://www.teatr-romans.com.ua/

 

 

Файл документа: Romans-Blagodinyi-koncert.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку